Spoznaj našo Hoopsforce družino

Subtitle #1 todo

Kombinacija športa in zabave.

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz mladih košarkarjev in košarkaric izvabi tisto najboljše. Skozi celoten teden je poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

Aktivnosti v kampu so namenjene dekletom in fantom, starim od 6 do 18 let. Vabljeni so tako tisti, ki bodo v našem košarkarskem kampu prvič prišli v stik s košarkarsko žogo kot tudi tisti, ki so “že izkušeni” košarkarji in že pridno trenirajo v svojih šolah in klubih. Za prijavo in udeležbo na kampu ni potrebno predznanje. Trenerji v sklopu aktivnosti razvrstijo udeležence v skupine in jih obravnavajo glede na že osvojeno znanje. Edina obvezna oprema pri nas je nasmeh.

Pester program
Nadgrajevanje znanja
Nepozabna izkušnja
Nesebičnost

odločamo se skupaj

Poštenost

upoštevamo fair play v igri in življenju

Predanost

predani in osredotočeni smo na zastavljanje cilje

subtitle todo

Mlad kader, poln energije

Za strokovno delo bodo skrbeli trenerji našega košarkarskega kampa, pomagali pa jim bodo številni preverjeni in v našem kampu preizkušeni vaditelji oz. pomočniki. Pri naši dejavnosti poskušamo čim več sodelovati z mladim kadrom, polnim energije, novih idej in zamisli.

todo
subtitle todo
We provide high quality and cost effective offshore web and software development services
Veliko število povratnikov

Veselje in dodatno motivacijo za delo ekipi, predstavlja dejstvo, da je vsako leto na kampu izjemno število povratnikov – mladih košarkarjev in košarkaric, ki se vsako leto vračajo po nova športna doživetja, košarkarsko znanje in preživljanje športno obarvanih počitnic. Dober glas pa se širi zelo hitro, saj se iz leta v leto število udeležencev konstantno povečuje.

Prilagojeni treningi

Treningi so prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da lahko vsak mali košarkar oziroma košarkarica nadgradi svoje osnovno znanje. S pomočjo profesionalnih trenerjev/strokovnjakov mladi izboljšajo in nadgradijo svoje psihofizične sposobnosti, košarkarsko tehnično in individualno taktično znanje, s tem pa povečajo možnost za še boljše rezultate v igri, kjer jih vključujemo v igro.

Uresničujemo cilje

Skozi sistematično delo in personaliziran pristop s posameznikom gradimo odnos na poti do zadanih ciljev.

“Tisti trenutek, ko se odločite odnehati, je trenutek, ko ste pustili, da zmaga nekdo drug.”
Kobe Bryant
01
Spoznaj nas

Naše poslanstvo in motivacija za prihodnost sta veselje in sreča otrok in mladih. Skupaj z njimi vsako leto rastemo in se razvijamo. Otroci imajo možnost, da se skupaj s kampom razvijejo in pripravljajo na najbolj pomembno tekmo, ki sledi v nadaljevanju življenja.

02
Rasti z nami

Kamp je zasnovan tako, da se v začetku vključijo, spoznavajo, raziskujejo in v naslednji fazi učijo, na kakšen način zanetiti ogenj, ki bo skrbel za željo po napredku in ga v nadaljevanju ohraniti tudi v spremenljivih razmerah, ki predstavljajo izzive življenja.

03
Postani del naše družine

Vabimo torej vse male prijatelje in prijateljice, da se pridružijo in preživijo pet čudovitih, predvsem košarkarsko obarvanih dni, pri tem pa ne bo manjkalo tudi zabave, prijetnega druženja in vsega tistega, kar nas dela zadovoljne in srečne.

Si pripravlje/a na Hoopsforce?