• KAMP

KOŠARKARSKI KAMP CELJEO KAMPU

Osrčje kampa je tudi letos, kot že samo ime pove, košarka. Otroci se bodo na skrbno načrtovanih treningih pod vodstvom trenerjev in pomočnikov, dnevno spoznavali in nadgrajevali svoje košarkarsko znanje.

Treningi so prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da prav vsak mali košarkar oziroma košarkarica lahko nadgradi svoje osnovno znanje. Na otroke pa ni namen zgolj prenos ljubezni do športa in zdravega načina življenja, temveč tudi ozaveščanje in spoznavanje vrednot, ki so v športu zagotovo zaščitni znak: nesebičnost, poštenost, predanost, čistost in dobrodelnost.

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabi tisto najboljše, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave. Poleg košarke, kjer bodo otroci spoznavali športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, bodo otroci počeli še veliko poučnih in zanimivih stvari. Pester program kampa ponuja tako izobraževalni del kot tekmovalni del, hkrati pa ponuja obilo zabave in sproščanja z bogatimi spremljevalnimi vsebinami.

Poslanstvo kampa še vedno predstavlja medgeneracijsko povezovanje in predvsem spodbujanje otrok k preizkušanju mej svojih sposobnosti. Zavedamo se, da se otroci vse preveč zadržujejo v coni lastnega udobja saj jim preizkušanje neraziskanega še vedno otežuje strah pred napakami in posledicami, ki jih le-te prinašajo.

Veselje in dodatno motivacijo za delo ekipi, predstavlja dejstvo, da je vsako leto na kampu izjemno število povratnikov - mladih košarkarjev in košarkaric, ki se vsako leto vračajo po nova športna doživetja, košarkarsko znanje in preživljanje športno obarvanih počitnic. Dober glas pa se širi zelo hitro, saj se iz leta v leto število udeležencev konstantno povečuje.

Vabimo torej vse male prijatelje in prijateljice, da se pridružijo in preživijo pet čudovitih, predvsem košarkarsko obarvanih dni, pri tem pa ne bo manjkalo tudi zabave, prijetnega druženja in vsega tistega, kar nas dela zadovoljne in srečne.

THINK PRACTICE IS HARD? TRY LOOSING.


KDAJ?

 • 24.-28. Junij na I. osnovni šoli v Celju.

KOMU JE KAMP NAMENJEN?

Aktivnosti v kampu so namenjene dekletom in fantom, starim od 6 do 18 let. Vabljeni so tako tisti, ki bodo v našem košarkarskem kampu prvič prišli v stik s košarkarsko žogo kot tudi tisti, ki so “že izkušeni” košarkarji in že trenirajo v svojih šolah in klubih. Za prijavo in udeležbo na kampu ni potrebno predznanje. Trenerji bodo v sklopu aktivnosti razvrstili udeležence v skupine in jih obravnavali glede na že osvojeno znanje.


POTEK VADBE IN DRUGIH AKTIVNOSTI

Udeleženci kampa bodo razporejeni v skupine glede na starost in predhodno košarkarsko znanje. Temu primerno bo prilagojen tudi program dela, tako da bo prav vsak udeleženec zanesljivo veliko pridobil v košarkarskem znanju. Vadba košarke bo potekala od 8.00 – 15.00, ob vadbi pa bomo na zunanjih igriščih prirejali razna košarkarska tekmovanja in seveda igrali tekme. Ob vseh teh košarkarskih aktivnostih bo dovolj časa za svečan zaključek s podelitvijo priznanj in nagrad.


KAKO JE UREJENA ZDRAVNIŠKA OSKRBA?

Medicinska oskrba je skozi vso dogajanje urejena, kajti poleg trenerjev in pomočnikov bo na voljo tudi usposobljeno medicinsko osebje.


POSLANSTVO

Naše poslanstvo in motivacija za prihodnost sta veselje in sreča otrok in mladih. Skupaj z njimi vsako leto rastemo in se razvijamo.


MESTO IZVEDBE KAMPA

Poletni košarkarski kamp HoopsForce bo v Celju potekal v novi športni dvorani I. osnovne šole v Celju in zunanjih igriščah. Dvorana in igrišča so v središču mesta, so povezana in zadostujejo vsem pogojem in zahtevam za izvedbo na najvišji mogoči ravni.


V SKLOPU CENTRA NAM JE NA VOLJO:

 • športna dvorana,
 • zunanja igrišča,
 • kuhinja z jedilnico.

KAJ PONUJAMO:

 • vadbo košarke dvakrat na dan, večerna tekmovanja in tekme na razsvetljenih zunanjih igriščih ali po potrebi v dvorani,
 • topel obrok,
 • osvežilno pijačo ob igrišču v času vadbe,
 • svečan zaključek s podelitvijo priznanj in nagrad.

TO PA ŠE NI VSE!

Vsak udeleženec poletnega košarkarskega tabora prejme tudi:

 • torbo za copate z logotipom košarkarskega kampa,
 • majico z logotipom košarkarskega kampa,
 • brisačo z logotipom košarkarskega kampa.

ZAKAJ?

Ker bodo otroci v času počitnic deležni bogatega športnega in izobraževalnega programa ter ob pestrem razvedrilnem programu dobili priložnost razvijati telesne, mentalne in socialne veščine.

ZA KOLIKO?

Cena kampa je 100 EUR

KAKO IZGLEDA?

Posnetke preteklih let si lahko ogledate na spodnjih videjih:Spremljajte nas preko socialnih omrežij:

PRIJAVA NA KAMP

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabi tisto najboljše, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

DUNK SHOP

Specializirana košarkarska trgovina z vrhunskimi znamkami kot so Jordan, Nike, McDavid, Adidas, SKLZ, Peak, itd. Obiščite spletno stran in si oglejte njihovo ponudbo!