Program

Program košarkarskega kampa

Program
košarkarskega
kampa

KOMU JE KAMP NAMENJEN?

Aktivnosti v kampu so namenjene dekletom in fantom, starim od 6 do 18 let, ki so povezani s športom, košarko in iskanjem novih košarkarskih dogodivščin. Udeleženci kampa bodo razporejeni v skupine glede na starost in predhodno košarkarsko znanje. Temu primerno bo prilagojen program dela, tako da bo prav vsak udeleženec zanesljivo veliko pridobil na svojih košarkarskih veščinah.

SE ŽELIŠ PREIZKUSITI?

MLAD KADER, POLN ENERGIJE

Za strokovno delo bodo skrbeli trenerji našega košarkarskega kampa, pomagali pa jim bodo številni preverjeni in v našem kampu preizkušeni vaditelji oz. pomočniki. Pri naši dejavnosti poskušamo čim več sodelovati z mladim kadrom, polnim energije, novih idej in zamisli.

Starostna omejitev

6 – 18 let

Spol

Za fante in dekleta

Znanje

Novinci in že izkušeni košarkarji

Za prijavo in udeležbo ni potrebno predznanje
Skozi celoten teden je poskrbljeno za pester
program in nepozabno doživetje
Vabljeni so vsi, ki se bodo s košarkarsko žogo spoznali prvič kot tudi tisti, ki so ”že izkušeni” košarkarji in že pridno trenirajo v svojih šolah in klubih.

Se prvič srečuješ s košarko?

Brez skrbi, poskrbeli bomo za vse, ki še niste v rokah držali košarkarske žoge. Omenimo, da za udeležbo na kampu ni potrebno predznanje.

Že treniraš v svojem klubu?

Super, v naše vrste vabimo tudi tiste, ki že trenirajo v svojih šolah in klubih in bi si želeli nadgraditi svoje košarkarske spretnosti.